top of page

A Nissan Qashqai a teljesítmény új szintjét hozza el


Először mutatkozik be a vadonatúj duplakuplungos sebességváltó a Nissan tömeggyártású modelljében. A vadonatúj NissanConnect infotainment rendszer segíti a kapcsolatot a vezető és a jármű között. Az ügyfelek a zökkenőmentes és intuitív okostelefon-integráció új szintjét élvezhetik.

A Qashqai – Európa legnépszerűbb crossoverje – új, kimagaslóan hatékony benzinmotorjainak és a sokkal több funkciót kínáló vadonatúj infotainment rendszernek köszönhetően vonzóbb, mint valaha. A Nissan Qashqai immár 1.3 literes benzinmotorral is kapható, amely 140 LE és 160 LE teljesítménnyel is elérhető.

Elérhető hatfokozatú kézi sebességváltóval, illetve a vadonatúj hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval (DCT) is. Mindkét változat elsőkerékhajtású. Most először választható a sportosabb és közvetlenebb dinamikus teljesítményt és jobb állóhelyzeti gyorsulást kínáló DCT-sebességváltó a Nissan valamelyik tömeggyártású modelljéhez.

Amellett, hogy alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és CO2-kibocsátást tesz lehetővé, a továbbfejlesztett benzines hajtáslánc új szintre emeli a Qashqai vezetési élményét. Az ügyfelek számára észrevehető lesz a jobb reakció és gyorsulás, amelyek a nagyobb teljesítménynek és nyomatéknak, lineárisabb teljesítményleadásnak köszönhetők, ráadásul ezek mellé társul a csendesebb haladás is. Hosszabbak lettek a szervizintervallumok is.

Mindhárom új hajtáslánc könnyedén felveszi a versenyt más gyártók ajánlataival, és sok esetben jelentősen kedvezőbb CO2-kibocsátási értékeket produkál. A Nissan jelentősen továbbfejlesztett funkciókat kínáló vadonatúj infotainment rendszere mostantól elérhető a Qashqai crossoverben.

Az új NissanConnect egy vadonatúj infotainment rendszer, amely tovább segíti a kapcsolatot a vezető és a jármű között. Az ügyfelek számára érzékelhető előnyök a zökkenőmentes és intuitív okostelefon-integráció a járművel, illetve az internetes (OTA) térkép- és szoftverfrissítések. Az Apple CarPlay és Android Auto rendszerek is elérhetők minden szinten, kivéve a belépő Visia változatot.

A felhasználóknak érdemes letölteniük a vadonatúj Door to Door Navigation alkalmazást, hogy elérhessék a továbbfejlesztett funkciókat. Az új NissanConnect rendszernek része a TomTom Premium Traffic szolgáltatás is, amely rendkívül pontos és valós idejű forgalmi információkkal segít az utazási idő optimalizálásában.

Az eredeti cikk itt tekinthető meg.


Kiemelt posztok
Legújabb posztjaink
Archhívum
Keresés
Még nincsenek címkék.
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page