top of page

NISSAN X-TRAIL

884764a-F275-2022_BH_CONTENT-FACTORY_XTRAIL_BHXTRAILJULY67.jpg

OSSZA MEG a kalandok izgalmait egy nagyobb, merészebb crossover segítségével, mely mindent megad, amire szüksége lehet: erőt sugárzó és kidolgozott stílust, kimagasló képességeket, a legújabb technológiákat, melyekkel mindent kezében tarthat, kényelmet és rugalmasságot, hogy zavartalanul élvezhesse kalandjait családjával. 

Ossza meg
22_XTR_01b-F212-Preview_Image.jpg

TETŐTŐL TALPIG LÉLEGZETELÁLLÍTÓ

Közösen élveznék a csillagok lenyűgöző látványát? Egy otthonos menedékre vágyik a csípős reggeleken? Az X-TRAIL gondoskodik kényelméről.

 

A Nissan mérnökei a tervezés során a súlytalanság állapotában jelentkező természetes testhelyzethez igazították az ülések gerinctámaszát, így a világűrből merítettek inspirációt. Lemásolták azt a pihentető helyzetet, melyet eddig csak a súlytalanságban lebegő űrhajósok ismerhettek, és megalkottak egy olyan első ülést, mely a csípőtől a mellkasig mindenhol támasztást ad, optimalizálva a vérkeringést. Az üléspárnák pedig a nyomás egyenletesebb elosztásáról gondoskodnak. Az eredmény? Egyedülálló kényelem és kevesebb fárasztó körülmény a hosszú kalandok során.

Tetőtől talpig
884758a-F275-2022_BH_CONTENT-FACTORY_XTRAIL_BHXTRAILJULY61.jpg

A LEGÚJABB TECHNOLÓGIÁK A MAGABIZTOS ÉS FELEMELŐ

VEZETÉSI ÉLMÉNYÉRT

A Nissan Intelligent Mobility átformálja eddigi elképzeléseinket az autók meghajtásáról, vezetéséről és közelebb hozza a körülöttünk lévő világot. Szorosabbá teszi kapcsolatát az új X-Traillel, hogy magabiztosabb és még örömtelibb lehessen útja. A fejlett kapcsolódási megoldásoknak és előremutató technológiáknak köszönhetően útja még inkább Önről szól. Így még több örömét lelheti a vezetésben és az Önt körülvevő világ is biztonságosabbá válik.

Technológiák

LETÖLTÉSEK

Letöltés_2
course-catalog.png

BROSSÚRA LETÖLTÉSE

dds-icons-build-your-car-reverse.png

TECHNIKAI ADATOK

TESZT-VEZETÉS

bottom of page