top of page
logo-white.png

ÚJ NISSAN JUKE - A NISSAN ÚJ COUPÉ CROSSOVERE

ÚJ JÁTÉKOS TŰNT FEL A VÁROSBAN.

Az ÚJ NISSAN JUKE összetéveszthetetlen, bárhonnan is nézzük. Dinamikus, sportautókat idéző formatervével, coupé szerű kialakításával erőteljes benyomást kelt, ahol csak megjelenik. Fejlett technológiai megoldások – köztük a ProPILOT

vezetéstámogató rendszer – gondoskodnak az Ön biztonságáról, hálózati kapcsolatairól, és szórakoztatásáról,

hogy városi kalandozásai mindig izgalmasak maradjanak.

Új játékos
KERÜLJÖN A KÖZÉPPONTBA

A Nissan JUKE külső megjelenésének minden részlete vonzza a tekinteteket.
 

Az eredeti JUKE dinamikus formája és a Nissan sportos hagyományai által ihletett új, coupé-crossover nem maradhat észrevétlen. A 19"-es könnyűfém kerekekkel adott az erős kiállás. Hogy letegye névjegyét. Hogy mindenki tudja, megérkezett.

juke_page_04.jpg
Kerüljön a központba

MÉG TÖBB HELY

Az új Nissan JUKE-ot valós igényekre tervezték. Ennek megfelelően tárolóhelyek bőséges választéka áll rendelkezésre a telefonok, italok és egyéb kisebb-nagyobb holmik elhelyezésére az utastérben, az elöl és hátul is megtalálható USB-csatlakozókkal pedig sosem fogyhat ki az energia.

Még több hely
juke_page_01.jpg

TECHNOLÓGIA, MELY MINDIG
ÖN MÖGÖTT ÁLL

Az új Nissan JUKE-kal simábbak a hétköznapok, a Nissan Intelligent Mobility modern technológiáinak köszönhetően mindig magabiztosan, a külvilággal közvetlenebb kapcsolatban indulhat céljai felé. A ProPILOT* technológia követi és a háttérben alkalmazkodik vezetési stílusához, és figyel, hogy szükség esetén azonnal be tudjon avatkozni a kormányzásba, fékezésbe vagy gyorsításba.

Technológia
ZAVARTALAN KAPCSOLATBAN
SAJÁT VILÁGÁVAL

A Nissan JUKE új, 8 hüvelykes érintőképernyője a kapu a NissanConnect rendszer felé: könnyen kezelhető navigáció, fejlett technológiai megoldások és sok más szolgáltatás. Okostelefonos alkalmazásunk folyamatosan bővülő szolgáltatásaival egyebek mellett útvonalterveket is feltölthet

új Nissan JUKE-jára.

Zavartalan kapcsolat

LETÖLTÉSEK

course-catalog.png

BROSSÚRA LETÖLTÉSE

dds-icons-build-your-car-reverse.png

TECHNIKAI ADATOK

TESZT-VEZETÉS

Árlista
bottom of page