top of page
884173a-F275-22TDIEULHD_QQ_MHD_PS_TEKNA+_001.jpg

Technológia, ami mozgásban  tartja a várost.
NISSAN QASHQAI

NISSAN QASHQAI

884175a-F275-22TDIEULHD_QQ_MHD_PS_TEKNA+_003.jpg
LETISZTULTABB MEGJELENÉS
OKOSABB KIALAKÍTÁS

Gyönyörű külső, kényelmes belső. Lenyűgöző külső jellemzőivel, a fényszórók letisztult vonalvezetésével, az újratervezett könnyűfém keréktárcsákkal, a robusztus hűtőráccsal és motorházfedéllel a QASHQAI külseje még sosem volt ennyire kifinomult és dinamikus.
Letisztultabb megjelenés
884169a-F275-22TDIEULHD_QQ_MHD_PS_VISIA_001.jpg

AZ INTELLIGENCIA vonzó, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint ez a kifinomultan kidolgozott, egyedülálló városi crossover. A Nissan QASHQAI lélegzetelállító megjelenése hatékony aerodinamikával párosul, így Ön a lehető legjobb formában élvezheti az ÜDITŐ VÁROSI VEZETÉST.

Intelligencia

ÚJ NISSANCONNECT

A Qashqai teljesen megújult infotainment rendszere olyan új funkciókat kínál, mint a 3 dimenziós térképek, okostelefon-integráció, hangvezérlés és 7" -os érintőképernyő, amelyeket Ön kedvére alakíthat igényei szerint. Az Apple CarPlay®* és Android Auto® rendszerekkel az új NissanConnect az autóba varázsolja okostelefonja megszokott élményét.

Új NissanConnect
884178a-F275-22TDIEULHD_QQ_MHD_TEKNA+_CV_BLUE_BLACK_004.jpg

FOGLALJON HELYET!

A legjobb, amit adhatunk: a Nissan QASHQAI, monoform kialakítású, minőségi nappabőrrel* bevont , 3D párnázású ülései tartós és fényűző kényelemmel ölelik körbe.

Foglaljon helyet

LETÖLTÉSEK

Letöltések
course-catalog.png

BROSSÚRA LETÖLTÉSE

dds-icons-build-your-car-reverse.png

TECHNIKAI ADATOK

TESZT-VEZETÉS

bottom of page