top of page

Érkezik minden idők legdrágább Nissanja


Gyártásba kerül a Nissan Skyline GT-R és az Italdesign stúdió 50. születésnapja alkalmából megalkotott különleges GT-R modell. A Nissan GT-R50 by Italdesignból 50 darabot készítenek, az utcai Nismo modell többszörös áráért. A 720 lóerős gépért nettó 990 ezer eurót kérnek, így ez minden idők legdrágább Nissanja.

A torinói központú Italdesign stúdió idén volt fél évszázados, míg a Nissan legendás sportmodellje, a Skyline GT-R jövőre ünnepli az 50. születésnapját. Erre a dupla évfordulóra készült el az egyedi karosszériával és 720 lóerősre tuningolt motorral bíró GT-R50, amiből 50 darab lát napvilágot. Míg a prototípus szürke színű volt aranyszínű díszítésekkel, addig a sorozatgyártású verziót kékben mutatták meg. Persze a vevők bármilyen színben kérhetik majd a saját példányukat.

Az egyedi megjelenés mellett a GT-R50 erősebb is a gyári GT-R Nismo csúcsváltozatnál: 720 lóerőt és 780 Nm nyomatékot ad le, ami plusz 110 lóerőt és 130 Nm forgatónyomatékot jelent. A szuperautót ezen kívül új, változó csillapítású Bilstein felfüggesztéssel és javított Brembo fékrendszerrel, megerősített duplakuplungos váltóművel, robusztusabb differenciálművekkel és erősebb kardántengelyekkel látták el.

A megrendeléseket máris fogadják, az első példányokat jövőre vehetik át a tulajdonosaik.

Az eredeti cikk és a képgaléria itt tekinthető meg!


Kiemelt posztok
Legújabb posztjaink
Archhívum
Keresés
Még nincsenek címkék.
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page